Медичні огляди видача довідок Для водіїв форма 083/о
s

Для водіїв - форма 083/о

Медична довідка для водія щодо придатності до керування транспортними засобами всіх категорій, для проходження технічного огляду (ТО), навчання в автошколі - форма 083/о.

Проходження медичної комісії.

Склад комісії - лікарі терапевт, лор, окуліст, невропатолог, хірург.

Лабораторні дослідження розгорнутий аналіз крові, загальний аналіз сечі.

Автоаматори, професійні водії та ті, хто планують сісти незабаром за кермо транспортного засобу, стикаються з необхідністю отримання медичної довідки форми 083/о про придатність до керування транспортним засобом.

Перелічимо ситуації, коли наявність медичної довідки для водіїв є обов'язковою:

Це документ, що забезпечує допуск на складання кваліфікаційного іспиту для отримання права керувати транспортним засобом.

  • необхідність у медичній довідці для ДАІ обґрунтована заміною прав (у зв'язку зі зміною прізвища, отримання термінових прав);
  • меддовідка форми 083/о необхідна для відновлення прав водія у зв'язку з їх втратою;

Дана медична довідка має бути оформлена у повній відповідності до чинного законодавства України. Форма медичної довідки для ДАІ є єдиною для всіх лікувально-профілактичних установ. Вона затверджена Наказом МОЗ № 555 від 29.09.1989р. Це форма 083/о.

Виникають закономірні питання: як і де отримати медичну довідку ф. 083/о для ДАІ без зайвого нервування і за короткий проміжок часу?

Це можна зробити у нас у МЦ «Клініка імені Гальченка В.В.»

На базі філії діє п'ять медичних представництв із проведення медкомісій для водіїв та населення у різних районах м. Києва. Робота медичних комісій організована так, що Вам знадобиться щонайбільше одну годину часу для отримання медичної довідки ф.083/о.

Якщо Ви збираєтеся відвідати наш медичний центр з метою пройти медкомісію та отримання медичної довідки для водія ф.083/о про придатність до керування транспортним засобом, то Вам знадобляться:

  • паспорт (обов'язково);
  • права водія (якщо є);
  • військовий квиток (для військовозобов'язаних, або приписне посвідчення);
  • контактні лінзи або окуляри (якщо користуєтеся);
  • 2 фото (розмір 3*4) - можна сфотографуватися у нас;
  • амбулаторна картка (якщо є).

Процес проведення профілактичного медичного огляду проходитиме в максимально комфортній обстановці. На особливу увагу заслуговує доброзичливе ставлення кваліфікованого персоналу. Відвідувачі філій вважають, що саме тут представлено неймовірно вдале поєднання вартості послуг, високого сервісу та комфорту.